Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal descrie categoriile de date pe care le prelucram in gestionarea relatiei cu clientii si colaboratorii nostri, modalitatile si scopurile in care le colectam, situatiile in care le transferam unor terti, precum si drepturile de care dispuneti potrivit Regulamentului UE 2016/279 privind Protectia Datelor cu caracter personal.

Societatea PREMIER CLASS AUDIT SRL este o societate comerciala care ofera servicii de audit. Conform legislatiei privind protectia datelor, PREMIER CLASS AUDIT SRL este operator de date cu caracter personal. Prin operator de date cu caracter personal se intelege orice persoana fizica sau juridica care controleaza si este responsabila sa pastreze si sa utilizeze datele cu caracter personal indiferent de forma acestora (cum ar fi pe hartie sau in format electronic). Societatea PREMIER CLASS AUDIT SRL are sediul in Cluj, Cluj-Napoca, Str. Marin Preda nr. 22, este inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului J12/2994/2013, are cod fiscal 32310697 si este proprietara a website-ului www.premierclassaudit.ro

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot cuprinde:
-informatii de contact cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil, fix sau numarul de fax, adresa postala de domiciliu si/sau adresa profesionala;
-datele colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare rezultate din navigarea dvs pe pagina noastra de internet.

Operatiunile de prelucrare a datelor dvs personale sunt efectuata in baza unui temei juridic cum ar fi:
-prelucrarea este necesara pentru ofertarea, incheierea sau executarea unui contract la care dvs sunteti parte;
-prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dvs;
-prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a operatorului, de exemplu obligatiile de pastrare a evidentei in conformitate cu dreptul fiscal si comercial si procedurile Premier Class Audit SRL;
-pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau altei persoane fizice;
-pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public;
-in scopul unor interese legitime ale Premier Class Audit SRL sau ale unui tert, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei fizice vizate prevaleaza asupra acestor interese;
-pentru mentinerea si protejarea securitatii serviciilor, prevenirea si detectarea amenintarilor de securitate, a fraudei si altor activitati criminale sau rau intentionate;
-pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

Putem folosi datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
-pentru a oferi servicii de audit sau alte servicii pe care le presteaza societatea in cadrul activitatii sale;
-respectarea obligatiilor noastre legale;
-gestionarea relatiei contractuale cu clientii nostri;
-analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarii cu clientii nostri, efectuarea de sondaje cu privire la nivelul de satisfactie al clientilor legat de serviciile oferite de societatea noastra;
-in orice scop auxiliar celor mentionate sau in alt scop pentru care ne-au fost furnizate datele dvs cu caracter personal, cu respectarea legislatiei aplicabile.

In situatiile in care datele nu sunt furnizate sau sunt furnizate partial sau insuficient, Premier Class Audit SRL isi rezerva dreptul de a nu indeplini sau a nu procesa solicitarile primite.

In baza consimtamantului dvs, va putem transmite comunicari prin canalele pe care le-ati agreat (de ex: e-mail, sms, telefon) pentru a va tine la curent cu privire la serviciile, produsele si evenimentele Premier Class Audit SRL.
Vom avea nevoie de datele dvs cu caracter personal daca doriti sa achizitionati produsele si serviciile noastre. Daca nu doriti sa ne furnizati aceste date este posibil sa nu va putem furniza produsele si serviciile pe care le solicitati sau de care ati putea fi interesati.

Pastrarea datelor cu caracter personal
Vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare potrivit scopului in care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul in mod explicit si nu mai exista motive legitime care sa justifice prelucrarea datelor dvs, inclusiv obligatia legala de a continua sa stocam datele respective.

Drepturile dvs in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal
In conformitate cu prevederile regulamentului, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor:
-Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le deținem;
-Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
-Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizarii de catre noi a datelor dvs cu caracter personal;
-Dreptul la stergerea datelor dvs cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;
-Dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dvs sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dvs;
-Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului dvs nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti consimtamantul, PREMIER CLASS AUDIT SRL nu va mai prelucra datele dvs cu caracter personal si va lua masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dvs cu caracter personal. PREMIER CLASS AUDIT SRL va putea, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.
Daca doriți sa va exercitati drepturile mai sus mentionate, va rugam sa ne contactati folosind urmatoarele informatii de contact:
-Adresa de corespondenta : loc. Cluj-Napoca, Str. Andrei Muresanu nr. 12, ap. 2 jud. Cluj
-e-mail: office@premierclassaudit.ro
Informatiile furnizate pentru exercitarea drepturilor de mai sus sunt oferite de catre PREMIER CLASS AUDIT SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile dvs sunt nefondate sau excesive in special din cauza caracterului lor repetitiv, PREMIER CLASS AUDIT SRL poate:
a)fie sa perceapa o taxa tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
b) fie sa refuze sa dea curs cererii.
In scopul de a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor, atunci cand va exercitati unul din drepturi, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui document de identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.
In cazul in care nu sunteti multumit de raspunsul nostru la solicitarea dvs sau considerati ca prelucrarea s-a facut cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea in domeniu, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in loc. Bucuresti. Datele de contact ale Autoritatii din Romania se gasesc pe site-ul oficial
http://www.dataprotection.ro/?page=contact&lang=ro